PTC ASIA, 24-27 октомври 2023 година, штанд бр. E5-C3-1

Spedent, водечки производител на индустриски временски ремени и заптивки за масло, со гордост го објавува своето учество на PTC ASIA 2023, што се одржува од 24-ти до 27-ми октомври во Шангајскиот нов меѓународен експо центар.Кабината бр.

Како еден од нашите клучни производи, нашите индустриски временски ремени се дизајнирани да ги издржат најтешките услови додека обезбедуваат непречено и прецизно работење.Без разлика дали ви се потребни ремени за тешки апликации или прецизна синхронизација, имаме широк спектар на опции за да одговараат на вашите специфични потреби.

Слично на тоа, нашите заптивки за масло се изградени за да обезбедат сигурни перформанси на запечатување во различни индустриски средини.Без разлика дали се работи за заптивка на вратило или заптивка за усни, имаме решение кое може да обезбеди долготрајна заштита од штетни елементи.

PTC ASIA 2023 е совршена платформа за да ги прикажеме нашите најнови производи и технологии и се надеваме дека ќе им посакаме добредојде на присутните од целиот свет да го посетат нашиот штанд.Веруваме дека нашите ремени за тајмингот и заптивките за масло можат да му помогнат на вашиот бизнис да работи поефикасно и поефективно.

Со нетрпение очекуваме можност да го покажеме супериорниот квалитет на нашите производи и да разговараме за тоа како тие можат да одговорат на уникатните предизвици на вашата специфична апликација.Ги покануваме сите клиенти, потенцијални клиенти и професионалци од индустријата да не посетат на PTC ASIA 2023.

For more information on our products or to schedule a meeting during the show, please visit our website at http://www.spedent.com or contact us directly at mailto:meng@spedent.com. We look forward to meeting you at PTC ASIA 2023!


Време на објавување: 30.08.2023